CADOU SURPRIZĂ in valoare de 49 lei
Comenzi Telefonice: 0785 255 672

Ochelari cu lentile ajustabile Dial Vision

Mai Multe Vizualizări

Ochelari cu lentile ajustabile Dial Vision
49,90 Lei

Disponibilitate: În stoc

100% magazin românesc

Împreună susținem România

sau
Comenzi și asistență clienți: 0785 255 672 WhatsApp

Descriere scurta:

  • Transport Gratuit
    Pentru comenzi de peste 90 lei
  • Cadou Surpriză
    Comanda acum si primesti un cadou surpriza in valoare de 49 lei

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Ochelari cu lentile ajustabile Dial Vision funcționează similar unui binoclu, pe ambele părți interioare ale ramelor se află o mică rotiță care permite ajustarea focusului adecvat vederii dumneavoastre.

Ochelarii Dial Vision Eyejusters, reprezinta solutia perfecta pentru cei care au nevoie de mai multe tipuri de ochelari, fiind ideali pentru oamenii care au nevoie de +1 pentru utilizarea computerului, de +2 pentru citit și de +3 pentru obiecte aflate la o distanță foarte mică.

Acesti ochelari inovativi îndeplinesc toate aceste funcții, acoperind toată gama de la 0 la +3.

Ochelarii Dial Vision sunt comozi, utili si foarte usor de utilizat. Pur si simplu ii pui la ochi, reglezi dioptria cu ajutorul rotiței până când ceea ce vrei să vezi devine foarte clar si te bucuri de o vedere impecabila.

Sunt ideali pentru persoanele cu hipermetropie atunci cand persoana vrea să vadă un obiect care se află foarte aproape de el si va avea nevoie de o lentilă convexă cu o formă bombată, sau când vrea să vadă ceva la o distanță mai mare si va avea nevoie de o lentilă mai subțire, cu o formă mai puțin convexă.

Atentie! Pentru rezultate optime este recomandata purtarea acestor ochelari strict ocazionala.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.