Chilot modelator 8145

-42 %
Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Chilot modelator 8145

Preț Normal: 69,00 Lei

Special Price 39,90 Lei

Reducere 29.1 Lei (42%)

Cod produs: CM8145

Disponibilitate: Stoc epuizat

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

Comenzi și asistență clienți: 0741160951

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Chilot modelator 8145 este o solutie optima pentru momentul in care ai nevoie sa elimini micile imperfectiuni ale corpului. Este realizat dintr-un material fin si foarte confortabil care te va face sa vrei sa il porti in fiecare zi. Totodata asigura un efect important de aplatizare asupra abdomenului si defineste perfect talia, in timp ce ridica fesele si le ofera o forma cat mai definita. Acest chilot modelator poate fi utilizat inclusiv pe timpul iernii pentru mai multa caldura.

Un Chilot modelator 8145 cu talie foarte inalta, cu banda de fixare este cea mai buna idee pentru o tinuta perfecta, in care micile imperfectiuni ale corpului sa dispara. Acest chilot modelator a fost special conceput de producatorii sai pentru a aplatiza cat mai bine abdomenul, oferind totodata si un important efect de definire a taliei. Chilotul modelator are si efect de lifting al feselor si de definire a acestora. Este un chilot confortabil si usor de purtat in orice anotimp.

Acest Chilot modelator 8145 cu talie foarte inalta este realizat dintr-un material de buna calitate, special conceput pentru a oferi modelarea zonelor cu probleme. Abdomenul va fi aplatizat in timp ce talia iese in evidenta iar in partea din spate, acest chilot ridica fesele si le ofera o forma mult mai bine definita. Poate fi utilizat inclusiv in tinutele mulate si este realizat dintr-un material confortabil pentru orice anotimp si pentru orice situatie, astfel incat sa poata fi adaptat cu usurinta oricarei tinute.

Chilot modelator 8145 are urmatoarele caracteristici:

  • Material : 60 % polyamida + 25% polyester +10% lycra + 5% - alte fibre
  • Culori : bej,negru
  • Marimi disponibile : M/L, XL/XXL
  • Model : chilot clasic
  • A se spala manual. NU spalati in masina si nu utilizati detergenti puternici si inalbitori.

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ. Pot exista mici diferente de culoare sau design !

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Produse din aceeasi categorie