Chilot modelator 36042

-36 %
Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Chilot modelator 36042

Preț Normal: 59,00 Lei

Special Price 37,90 Lei

Reducere 21.1 Lei (36%)

Cod produs: CM36042

Disponibilitate: Stoc epuizat

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

Comenzi și asistență clienți: 0741160951

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Ai nevoie de o lenjerie intima cu ajutorul careia sa elimini micile imperfectiuni ale corpului? Acest Chilot modelator 36042 cu talie foarte inalta si cu banda de silicon impotriva alunecarii este cea mai buna alegere. Datorita materialului foarte ferm are efect de aplatizare a abdomenului si de definire a taliei, in timp ce chilotul urmeaza formele tale anatomice si nu pune presiune pe oase sau pe sistemul circulator. Cu ajutorul acestui Chilot modelator 36042 vei putea purta din nou cu incredere toate tinutele preferate.

Acest Chilot modelator 36042 se dovedeste cea mai buna solutie pentru momentul in care vrei sa porti tinutele preferate fara complexe eliminand eficient micile imperfectiuni ale corpului. Materialul din care este confectonat aplatizeaza eficient abdomenul in timp ce defineste talia, astfel incat sa arati perfect chiar si in tinutele mulate. In plus, este foarte fin si confortabil de purtat pentru intreaga zi. Aspectul sau il face foarte delicat, dar si perfect pentru orice anotimp, pentru utilizari pe termen lung si pentru orice outfit.

Chilot modelator 36042 are urmatoarele caracteristici:

  • 60% poliamida + 25% polyester +10% lycra + 5% alte fibre
  • A nu se calca
  • A nu se curata uscat
  • A nu se stoarce
  • Marimi : L, XL, XXL
  • Culori : negru si bej

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.

Produse din aceeasi categorie