Home Boutique

0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cos

Product was successfully added to your shopping cart.


Aeroterma portabila Handy Heater

Aeroterma portabila Handy Heater

Aeroterma portabila Handy Heater

Fii primul care evalueaza acest produs.

Producator:

Model: Aeroterma portabila Handy Heater

Cod: Aerot-001

Vizualizare de ansamblu rapida

Disponibilitate: In stoc

Special Price 96,50Lei

Pret normal: 196,50

Detalii

Handy Heater se poate folosi si instala oriunde în locuinţa dumneavoastră, nu are nevoie de cablu si este deosebit de economic deoarece consumă foarte putin curent electric. Cu ajutorul acestei mini aeroterme inovative Handy Heater puteti încălzi o suprafaţă de pana la 23 m2 cu un cost al energiei electrice redus.

Mini aeroterma Handy Heater este foarte usor de utilizat! In doar 2 paşi simpli Handy Heater este gata de funcţionar:, conectaţi mini aeroterma fără fir la o priză electrică de perete, apăsaţi butonul de pornire şi imediat aparatul va incepe sa încalzească locuinţa.

Puteţi seta temperatura dorită de la termostatul digital şi cu ajutorul ventilatoarelor încastrate, aerul cald va circula prin toată încăperea.

Aceasta mini aeroterma poate fi utilizata în dormitor, camera copilului, sufragerie, seră, birou, bucătărie, casa de vacanţă, în garaj sau in orice alt loc unde este nevoie de incalzire eficienta si rapida cu un consum redus de energie.

Handy Heater este ideală pentru serile răcoroase de primăvară sau toamna, atunci când încălzirea convenţională nu funcţionează, sau dacă doriţi căldură doar într-o singură cameră.

Încălzitoarele tradiţionale consumă foarte multă energie electrică, spre deosebire de Mini aeroterma Handy Heater care consumă doar 350W, astfel veti avea un consum mult mai redus.

IMPORTANT! Dupa ce conectati produsul la sursa de curent si apasati butonul din lateral pentru a porni aparatul, pe display va aparea scris "OFF".Trebuie ca in acel moment sa apasati prelung butonul "SPEED" pentru cateva secunde astfel incat produsul sa porneasca propriuzis. Aceasta este o masura de siguranta!

  1. Fii primul care evalueaza acest produs.

Scrie propria ta recenzie

Produse similare

Aeroterma portabila Handy Heater

Special Price 96,50Lei

Pret normal: 196,50